Špagety se špenátovým pestem, cizrnou a kešu. Foto: iTesco.cz
Špagety se špenátovým pestem, cizrnou a kešu.

Budete potřebovat:

špagety (nejlépe ze semolinové mouky)
hrst nastrouhaného sýru
hrst slunečnicových semínek
hrst čerstvých špenátových listů
1 stroužek česneku
olivový olej
uvařená cizrna
kešu
hrubozrnná mořská sůl

Postup:

20 MINUT / JEDNODUCHÁ PŘÍPRAVA / 1 PORCE / DO 50 KČ

1. Do mixéru vhodíme špenátové listy, slunečnicová semínka, česnek a nastrouhaný sýr. Pomalu mixujeme a přiléváme olivový olej, dokud nám nevznikne hladké pesto.

2. Hotové pesto ochutíme solí a smícháme ho s uvařenými špagetami.

3. Nakonec do těstovin vmícháme hrst uvařené cizrny a kešu oříšky. Před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem Gran Moravia, ozdobíme lístkem špenátu a můžeme podávat.

O autorce:

Blogerka iTesco Míša Šůša

 

Špagety se špenátovým pestem, cizrnou a kešu
Označeno: